BURSA / İZNİK - Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÖĞRETMEN VE YÖNETİCİLERİMİZDEN RANDEVU ALMA SİSTEMİMİZ AÇILDI

2023-2024 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM BAŞI SINIF DERS PROGRAMLARIMIZ YENİLENDİ

Ock

2023-2024 ÖĞRETİM YILI I.DÖNEMİNİ BELGE VE ÖDÜL TÖRENİYLE TAMAMLADIK.

Ock

OKUL SPORLARI KAPSAMINDA DÜZENLENEN TURNUVADA DART TAKIMIMIZ BURSA ŞAMPİYONU OLDU.

ÖĞRETMEN KADROMUZDAKİ DEĞİŞİKLİKLERDEN DOLAYI DERS PROGRAMIMIZI YENİLEDİK.

Kas

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINA BAĞLI İZNİK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN GENÇLİK ÇALIŞMASI ETKİNLİĞİ

Kas

EŞREFZADE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AİLESİ TANIŞMA, KAYNAŞMA VE VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

30.10.2023 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN YENİ DERS PROGRAMIMIZ TATBİK EDİLECEK

Ekm

EŞREFZADE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU 21/10/2023 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILDI.

Ekm

EŞREFZADE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU 21.10.2023 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00'TE OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA TOPLANACAK.

2023-2024 YILI 9.SINIF ALAN TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Eyl

2023-2024 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SINIF DERS PROGRAMLARI 25/09/2023 TARİHİNDEN İTİBAREN YENİLENDİ

Tem

Okulumuzdaki görevine Temmuz ayı itibariyle başlamış olan yeni Müdür Yardımcımız Vedat ŞANLI'ya başarılar dileriz.

Tem

2010-2019 yılları arasında okulumuzda görev yapmış olan Okul Müdürümüz Aysel BAĞIN'ı yeni görev yerine uğurladık. Kendisine okulumuz için verdiği emekler ve yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür eder ve yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Tem

2019 Haziran döneminde tayini çıkan öğretmenlerimiz, Elektrik-Elektronik Teknolojisi öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Sidar ÇELİK, Makine Teknolojileri Alan Şefi Ümit GÜNAY, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Senem GÜNAY, Coğrafya Öğretmeni Mehmet BÜYÜKSARICA, Beden Eğitimi Öğretmeni Elif İNCİ ve Matematik Öğretmeni Şükrü ÇIBLAK'a okulumuzdaki çalışmaları için teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.