BURSA / İZNİK - Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a çıkışının 100. Yılında,19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle kutlandı. Öğrencilerimiz ilçemizde yapılan futsal, futbol, voleybol, masa tenisi ve halat çekme yarışmalarına katılarak ödüller kazandı.

May

15.05.2019 tarihinde ilçemizde düzenlenen Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması ve Etkinliği’nde, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Seda SÖNMEZ’in danışmanlığı ile hazırlanan 11 ATP/Makine Teknolojileri sınıfı öğrencimiz Zeki Emin ARSLAN okulumuzu başarı ile temsil etmiştir.

Nis

AMP meslek alanlarına geçiş ve tercihe yönelik iş ve işlemler hakkında, 24.04.2019 Çarşamba günü saat 14:00´da 9´uncu sınıf öğrenci velilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. Alan ve atölye şefleri tarafından okulumuzda bulunan alanların tanıtımı yapıldıktan sonra idareci ve sınıf öğretmenleri tarafından da tercih süreci ile ilgili velilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

Manisa VESTEL CITY fabrikasına yapmış olduğumuz gezi neticesinde Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı‘na Vestel yöneticileri tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete Vestel Marmara Bölge Müdürü Ömer SONGÜR, Marmara Bölgesi Satış Müdürü Orçun TAN, Satış Temsilcisi Sergen İli ile birlikte İznik ÖZVENUR Vestel Bayii’nden Öznur KURT katıldı. Ziyaretlerinde geziye katılan öğrencilerimize Vestel powerbank hediye eden yetkililer öğrencilerden de kendi yaptıkları elektronik devreleri ve okul müdürümüz Aysel BAĞIN tarafından takdim edilen İznik çinisini hediye olarak kabul ettiler. Marmara Bölge Müdürü Ömer SONGÜR farklı bir tecrübe yaşattıkları için gençlere: “Siz olmazsanız biz olmayız” sözleriyle teşekkürlerini iletti.Başarılı çalışmalarından dolayı Bilişim Teknolojisi Alan öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Programı okulumuz idareci , öğretmen ve öğrencileriyle gerçekleştirildi.Yapılan konuşmalar,  tiyatro gösterisi, şiir ve müzik dinletileri, geçmişten günümüze şehitlerimizin canlandırılarak okunduğu İstiklal Marşımız büyük alkış topladı. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize,okul aile birliğimize, personeli ile bize destek veren  İznik İlçe Jandarma Komutanlığı’na ve İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı 11. sınıf öğrencileri İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin idareci bilgisayarlarının bakım onarım işlerini yaptılar.

Şbt

Ülkemizde okuldan işe geçiş sisteminin güçlendirilmesi; genç işsizlik oranının düşürülmesi amacıyla önlisans ve lisans mezunu 18 – 29 yaş aralığındaki genç iş arayanların istihdamına yönelik “İşe İlk Adım Projesi” başlatılmıştır.

Ock

Bursa´da düzenlenen genç erkekler B kategorisi güreş dalında 10 AMP Metal sınıfı öğrencilerinden Ahmet Caner UĞUR Bursa 2.si olmuştur.

Kas

2018 yılı teklif çağrısı döneminde okulumuzca hazırlanan "Eşrefzadeli Öğrenciler Avrupa´da Staj Çalışmasında" isimli Erasmus+ programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği projemiz kabul edilmiştir.

May

Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak dergimizin Mayıs Haziran sayısı yayınlandı. Dergimizde okulumuz ile ilgili haberler, kültür, sanat ve genel konulardan oluşan haberler yer almakta.

Nis

Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak dergimizin Nisan sayısı yayınlandı. Dergimizde okulumuz ile ilgili haberler, kültür, sanat ve genel konulardan oluşan haberler yer almakta.

Ock

Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak dergimizin Ocak sayısı yayınlandı. Dergimizde okulumuz ile ilgili haberler, kültür, sanat ve genel konulardan oluşan haberler yer almakta.

Ara

Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ilk okul dergimiz yayınlandı. Dergimizde okulumuz ile ilgili haberler, kültür, sanat ve genel konulardan oluşan haberler yer almakta.